05/02/2014

BEVREDIGING

BEVREDIGING

Seksuele bevrediging voor een oude man (80) als Ikke Bravo gaat niet veel verder dan warme herinneringen uit zoveel avonturen als de zo snel voorbijgevlogen jaren. Hij hoeft er maar eentje uit te pikken. Als kind, tiener en/of volwassen kerel loopt er een ononderbroken rode lijn van passie en seksueel verlangen. Het leek wel een doodzonde gezien zijn opvoeding. Daar werd nooit over gepraat bij de Bravo familie.

Als kind dacht hij dat hij aan een of ander gevaarlijke ziekte leed bij het krijgen van erecties op gelijk welk moment van de dag of de nacht. Zich masturberen is dan de enige uitkomst.

Bevrijding.

Bevrediging.

Verlossing.

Woorden die Ikke Bravo als kind niet meekreeg en dus niet kende.

“Vuile manieren” betekende onkuise handeling en dat was een zonde die enkel en alleen in de biechtstoel moest opgebiecht worden. De vergeving was verzekerd. Op voorwaarde je de belofte deed het “nooit meer te doen” en er met niemand over te praten.

 

Jaren later is Ikke Bravo in Israel op zakenreis en ontmoet Talia (dauw) Sabra. (een joodse erenaam die "in Israël geboren" betekent). Ze is een jonge meid op zoek naar wilde avonturen.

Snel ingeblikt, denkt hij. Maar het kan verkeren…Een zweem van schuld achtervolgt hem jaren lang.

Talia heeft een amberkleurige huid, lang golvend gitzwart haar tot over de schouders. Haar weelderige okselharen smaken naar zout en peper. Evenals de schaamharen die van haar navel als een speerpunt naar beneden tussen de dijen verdwijnt en weer tevoorschijn komt tot hoog op haar stevige kont (regio glutaea). Een natuurlijke cache-sex.

Wat ruikt ze aangenaam naar wild en smaakt naar “la Mere Morte”, de Dode Zee.

 

EEN BIJBELSE ZONDE, denkt Ikke Bravo en kreunt van genot haar meisjesnaam Talia bij de zaadlozing in haar warme, vochtige schede. Een duivels, adembenemend moment waar geen Vlaamse woorden voor te verzinnen zijn!

 

De Dode Zee (Arabisch: بحر ميت; Hebreeuws: ים המלח) is het laagst gelegen meer ter wereld. Het bevindt zich tussen de Jordaanvallei in het noorden, de bergen van Moab in het oosten, de Arava-vallei in het zuiden, en de bergen van Judea in het westen. De oppervlakte is 1020 km². In 2005 lag de waterspiegel van de Dode Zee 417,5 meter onder zeeniveau waarmee het de laagst gelegen plek op het aardoppervlak is. Deze waterspiegel blijft dalen. De Dode zee valt onder Jordanië en Israël.

12:28 Gepost door Oras | Permalink | Commentaren (0) |  Facebook |

De commentaren zijn gesloten.