14/07/2014

CHIVAS REGAL

CHIVAS REGAL

12 YEAR OLD BLENDED SCOTCH WHISKY.

 

EVERY DROP OF WHISKY MUST MATURE FOR A MINIMUM OF 12 YEARS TO EARN ITS PLACE IN CHIVAS REGAL. THE RESULT IS A RICH AND GENEROUS WHISKY WITH HONEY AND HAZELNUT NOTES, AND A LONG, CREAMY FINISH.

 

AHOY MARKUS AUS BERLIN

Alles door elkaar kan enkel in de komkommertijd. Zelden dat Ikke Bravo in de hoogzomer whisky drinkt. Er is een waaier van verfrissende drankjes vol temperament om een zomerse dorst te lessen. Hij heeft dat tijdens zijn reizen door Europa en rond de Middellandse zee ontdekt. Ook in Afrika, Noord en Zuid Amerika, Japan. Ga maar door, want op elke plek van de wereldbol stookt de mens verdomd pittige, geestrijke drankjes.

 

Toch heeft Ikke Bravo de CHIVAS REGAL 12 YEAR OLD BLENDED SCOTCH WHISKY ontstopt ter gelegenheid van zijn verjaardag. Met 80 jaar begint de laatste ronde en gaat het bergaf.

Een verjaardaggeschenk van Markus. Te serveren in een whiskyglas met zware bodem. Geen ijsklontjes en geen soda of cola aan toevoegen. Gewoon op kamertemperatuur, puur en met kleine slokjes tot zich nemen. Twee vingers hoog is de juiste hoeveelheid. Meer dan 12dagen zijn nodig om de fles leeg te maken.

Wat een lekker slaapmutsje!

 

Ikke Bravo heeft een collectie van ‘sterke drank’ afkomstig uit alle Werelddelen, gekregen van een Moslimvriendje die een woning heeft leeg gemaakt en de inboedel op  de vlooienmarkt verkoopt. Het is een Moslim verboden zulke drankjes te drinken en/of te verhandelen. Ook niet voor een vriendenprijs. Dus heeft hij de 3 kratten van alle soorten en smaken alcoholische drankjes Ikke Bravo geschonken. Niets verkeerd aan een warme en oprechte vriendschap tussen de brave Moslimbroeder en een ongelovige Ikke Bravo.

12:29 Gepost door Oras | Permalink | Commentaren (0) |  Facebook |

De commentaren zijn gesloten.